Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ZOOTECHNIA 1

Η παλέτα των τιθέμενων στη διάθεση του καθενός επαγγελματία στοιχείων, συνυφαίνεται από κάθε είδους εναλλακτικά τμήματα, τεχνουργήματα, συστατικά δηλαδή παραπροϊόντα μιας κατευθυνόμενης γραμμής παραγωγής και διάθεσης αγαθών.
Ας σταθούμε στη πρώτη λέξη της παραπάνω πρότασης. Η παλέτα λοιπόν, ως κατασκευή εξυπηρετεί ως βάση για την ανύψωση με κλάρκ (όχι γκέιμπλ, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι ήταν γκέι, οπότε αν δεχτούμε την αγγλική κατάληξη με ελληνική προφορά, εν δυνάμει γκέι, κατά το ντούαμπλ σ.τ.μ. κάτι το δυνατό, πιθανό είναι σε αυτόν να οφείλεται η επικράτηση της λέξης για την κατάδειξη συγκεκριμένων συμπεριφορών συμπάθειας σε άτομα του ίδιου φύλου. Σύμφωνα με το προηγούμενο ορισμό, όλοι κατατασσόμαστε στην γκέι κατηγορία, οπότε και καταλύεται η ερμηνεία της λέξης, καθώς τείνει να αντιστοιχεί στο κοινώς αποκαλούμενο "ανθρώπινο ον" ) διαφόρων συσκευασμένων συνήθως αγαθών.
Η διαφορετική οπτική γωνία παύλα θεώρηση των αντικειμένων, πολλές φορές αποτέλεσε προσοδοφόρο  
επιχείρηση (βαλίτσα, ροδάκια: κάποιος είδε τα πράγματα διαφορετικά και το αποτέλεσμα ήταν μια ευρεσιτεχνία και αρκετά χρήματα στο τραπεζικό λογαριασμό αυτού). Όπως παρατήρησα εξακολουθεί να αποτελεί στοιχείο της εξέλιξης των ειδών. Η παλέτα που γνώρισα σαν περίφραξη σε μαντριά (όταν άλλοι μάθαιναν το Μοντριάν εγώ μάθαινα τα Μαντριάν, τον Γκέτσ και εγώ τη Στάν, Whatever you want, ΄Κάζακ΄ Stan Getz) για πρόβατα, αποτελεί εδώ και καιρό εργαλείο για την Αρχή Τεκτονικών Σχεδιασμών (Ατσσσσ!).
Τραπεζάκια, βιβλιοθήκες, βιτρίνες και πρόσφατα διαπίστωσα ότι χρησιμοποιείται και ως χώρισμα ανάμεσα στα πρόβατα (τα σαρκοφάγα αυτή τη φορά) και τους κοινούς ανθρώπους που απολαμβάνουν τη βόλτα τους στα διευρυμένα πεζοδρόμια των στενών της περιοχής. Ευρώπη, έστω και με χρόνια χρονοκαθυστέρηση.
Οι συμβολισμοί άπειροι.
Παλέτα, πρόβατα, βαφή (μαύρη σαν τα τετράποδα), γλαστράκι με μαϊντανό, κρέας, ζυγούρι, στέρηση, καθυστέρηση. Εισαγωγής. Το δικό μου είναι καλύτερο το πήρα από Λονδίνο. ΜπέέέέΕμμΒεε!
Όρθιοι, στιβαγμένοι να περιμένουν να αρμεχθούν από τα αφεντικά τους.
Αν όλα εξακολουθούν να είναι κατευθυνόμενα, τότε και οι τουριστικοί μας προορισμοί καθορίζονται από τις τιμές των λόου κόστ αεροπορικών εταιριών, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα όταν είσαι πρόβατο και σε φορτώνουν παραμονές Πάσχα για νέους προορισμούς (ΟΟΟππππ, και άλλος συμβολισμός). Όλα αυτά στη διαγώνιο, λίγα μέτρα από το σπίτι μου.  
Καλό είναι που και που να είσαι συνειδητοποιημένος ότι είσαι πρόβατο.
Καλή "ανθρωπιστική*" σφαγή.
(Δε θυμάμαι ακριβώς την ιστορία σχετικά με τη καθιέρωση στο πασχαλινό τραπέζι του οβελία, από το Θωμά το φαρμακοποιό στο Βόλο την είχα ακούσει, τέτοια πράγματα δε τα βρίσκεις στο Google, καλά αυτό κι αν δεν είναι κατευθυνόμενο, ευτυχώς υπάρχει και η εκκλησία)

* όρος που χαρακτηρίζει την προσπάθεια του ανθρώπινου είδους να βρει το λιγότερο επίπονο τρόπο θανάτωσης ζώων.
   
(Ζωοτεχνία, ομολογουμένως παύει να είναι Ζωοτεχνία).
Θεός χωνεύστον!
I'm In!


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου